Boomverzorging Baarn

Boomverzorging Baarn

Jansen boomverzorging uw specialist voor boomverzorging en boomadvies in Baarn en wijde omgeving

Boomadvies Baarn

Jansen boomadvies, adviesbureau voor bomen en ecologie

Jansen boomadvies is gespecialiseerd in boomonderzoek, advies en ecologie. We hebben de kennis en ervaring om u bij te staan en te adviseren bij uw vragen over uw boom of bomen.

Ons boomonderzoek doen we op basis van jarenlange praktijkervaring, gedegen en actuele kennis en technieken. Ons boomonderzoek wordt gevolgd door een praktisch en onafhankelijk advies. Dat kan mondeling of in de vorm van een rapportage. Onze rapportage geeft in heldere en duidelijke taal advies over uw bomen.

Meer informatie over boomadvies:

Voor vragen of advies kunt u ook vrijblijvend het contactformulier invullen.

Flora en fauna

In de Flora en fauna wet is natuurvriendelijk werken uitgangspunt. De wet spreekt hierbij van een ‘algemene zorgplicht’ (artikel 2). Vanuit deze zorgplicht dient iedereen ‘voldoende zorg’ in acht te nemen voor alle in het wild voorkomende planten en dieren (en dus niet alleen de beschermde) en hun leefomgeving.

Vanuit de natuurwetgeving wordt gevraagd om een ter zake deskundige

Klimtechnieken

Jansen boomverzorging Barneveld onderscheidt zich door het inzetten van de meest geavanceerde klimmaterialen en technieken. 

Wij bieden daarom voor elke boomklus een passende oplossing. Met onze kennis en materialen werken we:

  • Zorgvuldig en zonder schade
  • In monumentale en complexe bomen
  • Op de meest moeilijke locaties
boomverzorging

Als boomverzorger en bioloog hebben we in de eerste plaats duurzaamheid en instandhouding van bomen voor ogen. Maar helaas, soms kan een boom tot last zijn, of hij gaat dood. Het kan ook zijn dat de boom sneller gegroeid is dan u dacht

Vanuit een VTA controle kan blijken dat de levensduur en gevaarzetting van de boom aanleiding geeft tot kappen.

Kappen, vellen of rooien. Verschillende termen voor dezelfde klus. Jansen boomverzorging is voor deze klus de vakman bij uitstek.

Jansen boomverzorging heeft de juiste kennis, technische middelen en ervaring in huis om uw boom veilig te verwijderen. Zelfs op de meest moeilijke locaties.

We zijn vakkundig en weten waar we mee bezig zijn.

Kappen van bomen Baarn

Jansen boomverzorging is niet alleen allround vakman als het gaat om het kappen van bomen in Baarn en daarbuiten. Ook voor het rooien van bomen in Baarn is Jansen boomverzorging de vakman bij uitstek.

Als boomverzorger en bioloog hebben we in de eerste plaats duurzaamheid en instandhouding van bomen voor ogen. Maar helaas, soms kan een boom tot last zijn, of gaat hij dood.
Vanuit een VTA controle kan blijken dat de levensduur en gevaarzetting van de boom aanleiding geeft tot kappen. Jansen boomverzorging heeft de juiste kennis, technische middelen en ervaring in huis uw boom veilig te kunnen kappen. Zelfs op de meest moeilijke locaties.

Boomverzorger
Klimhaak
Scroll naar boven